5η Ανακοίνωση

σδσδ

Αγαπητές και Αγαπητοί συνάδελφοι
Αγαπητοί/ες φίλοι
Καθώς το συνέδριο θα αρχίσει σε λίγες ημέρες σας ενημερώνουμε για ορισμένα τελευταία θέματα:
1) Ως προς τον χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου:
• Το συνέδριο θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών (ΣΚΑΕΠ) στην Φλώρινα, που βρίσκονται στο 3χλμ της Εθνικής Οδού Φλώρινας – Νίκης (Εικόνα 1).
• Όπως ίσως θα γνωρίζετε γίνονται εκτεταμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης και ανακαίνισης στις εγκαταστάσεις της Σχολής, τόσο στον περιβάλλοντα χώρο όσο και στο εσωτερικό του κτηρίου. Καθώς το εργοτάξιο λειτουργεί παράλληλα με την κανονική διεξαγωγή των μαθημάτων, επιλέξαμε να γίνει το συνέδριο στη ΣΚΑΕΠ και όχι σε άλλη σχολή του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα (π.χ. Γεωπονική) για λόγους πρακτικούς και θεωρώντας ότι τα εμπόδια δεν είναι ανυπέρβλητα.
• Θα ακολουθήσουμε τις υποδείξεις των υπευθύνων ασφαλείας ως προς το από ποια είσοδο θα χρησιμοποιήσουμε, την 1 ή την 2 (εικόνα 2) και που θα επιτρέπεται το parking και θα υπάρξει ενημέρωση σας.

Εικόνα 1

• Υπάρχει τις καθημερινές δημόσια αστική συγκοινωνία για τη Σχολή και θα φροντίσουμε να υπάρχει και για το Σαββατοκύριακο.
Προσδοκούμε στην κατανόησή σας, ιδιαίτερα Σάββατο και Κυριακή που επιδεινώνεται ο καιρός. Ακαταστασία υπάρχει, αλλά πιστεύουμε ότι δεν θα προκύψουν προβλήματα, τουλάχιστον όχι σοβαρά, με τη συνεργασία σας.

Εικόνα 2

2) Ως προς τις συνεδρίες:
• Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, οι προφορικές παρουσιάσεις θα διαρκούν 15 λεπτά με 5 λεπτά αφιερωμένα σε διευκρινιστικές ερωτήσεις, άλλες ερωτήσεις και σχόλια. Στο τέλος της συνεδρίας στον χρόνο που απομένει γίνεται γενική συζήτηση. Παρακαλούνται οι πρόεδροι των συνεδριών να συντονίσουν τις συνεδρίες σε αυτή την κατεύθυνση. Σε όλες τις αίθουσες θα υπάρχει δυνατότητα προβολής με powerpoint και σύνδεση στο διαδίκτυο, αν χρειάζεστε κάτι άλλο σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε έγκαιρα.
• Τα poster θα μπορούν να αναρτηθούν από την αρχή του συνεδρίου. Στην προβλεπόμενη συνεδρία θα γίνει 3λεπτη προφορική παρουσίαση και μετά περιήγηση.
• Οι διοργανωτές των εργαστηρίων, ας ενημερώσουν την οργανωτική επιτροπή (12preschoolflo2022@uowm.gr) για τις συγκεκριμένες ανάγκες τους. Θα γίνει προεγγραφή στα εργαστήρια από την Τετάρτη με google forms και γραπτά από την έναρξη του συνεδρίου.
3) Όπως ίσως θα γνωρίζεται, δεν υπάρχουν προς το παρόν μέτρα για τον COVID 19, θα φροντίσουμε όμως στους χώρους διεξαγωγής του Συνεδρίου μας να υπάρχουν αντισηπτικά και μάσκες για όσους/ες επιθυμούν να κάνουν χρήση. Στην περίπτωση που υπάρξουν μέτρα, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για την εξειδίκευσή τους από το Πανεπιστήμιό μας.
4) Στον ιστότοπο του συνεδρίου, στο μενού ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ έχει ανακοινωθεί η δυνατότητα ξενάγησης στο Εργαστήριο της Σχολής που ονομάζεται Βιβλιολογείο, το Σάββατο 5-11-2022 κατά την διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος (14:00-16:00μμ).
Αγαπητοί/ες
Σας ευχόμαστε ευχάριστο και ασφαλές ταξίδι και καλή διαμονή στη Φλώρινα.
Η παρουσία σας είναι σημαντική και τιμητική τόσο για το Πανεπιστήμιο μας όσο και για την πόλη.
Σας περιμένουμε!
Φλώρινα 30 Σεπτεμβρίου 2022
H Οργανωτική Επιτροπή του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου Οι Φυσικές Επιστήμες στην Προσχολική Εκπαίδευση